STIRI
Now Reading
APARATELE DE AEROSOLI TE SCAPA DE SINUZITA CRONICA
0

APARATELE DE AEROSOLI TE SCAPA DE SINUZITA CRONICA

by adminaugust 10, 2016

Sinuzita ste o inflamatie a sinusurilor care afecteaza foarte multe persoane, de la copii la batrani. De cele mai multe ori simptomele sunt foarte suparatoare, astfel incat bolnavii ar face orice sa o amelioreze sau sa o vindece.sinuzita

Sinuzita este fie acuta—atunci cand nu dureaza mai mult de 4 saptamani, fie cronica—atunci cand simptomele nu trec dupa 12 saptamani si revin chiar si dupa cativa ani. In cele mai mult cazuri sinusurile se inflameaza din cauza unor raceli, alergii sau a polipilor, dar exista si cazuri in care, din cauza unui sistem imunitar slabit, cauza pot fi fungii.

In cazul ambelor tipuri de sinuzita simptomele sunt dureri de cap si presiune la nivelul fetei, congestie nazala si mucus ingrosat si decolorat, respiratie urat mirositoare, dureri dentare, febra, tuse productiva.

Ce fel de medicamente folosim in nebulizator?

Tratamentul sinuzitei include antibiotice, decongestionante, analgetice, corticosteroizi si mucolitice. Indicat este sa mergeti la medic inca de la primele simptome. De asemenea, puteti sa ameliorati simptomele si sa evitati cronicizarea bolii apeland la un aparat de aerosoli. Acesta transforma medicamentele din stare lichida sau vascoasa in particule foarte fine si le directioneaza catre locul afectat. Medicul curant va poate recomanda un tratament adecvat pentru aceasta afectiune. Toate tipurile de medicamente indicate pentru sinuzita, atat acuta, cat si cronica, sunt potrivite pentru a fi nebulizate. Mai mult, folosirea aerosolilor inca de la primele simptome ale sinuzitei va va scapa de administrarea de antibiotice, care de cele mai multe ori pot avea efecte adverse. Daca sinuzita ajunge sa se cronicizeze tratamentul cu antibiotice va dura mai mult, iar organismul va raspunde mai greu la acestea. Totusi, daca se ajunge in la aceasta forma a bolii este bine de stiut ca antibioticele pot fi administrate si cu ajutorul aparatului de aerosoli. Studii recente au aratat ca in felul acesta se ajunge direct la sursa inflamatiei, iar eficacitatea este maxima.sinus21

Atunci cand folosit aparatul de aerosoli pentru tratarea sinuzitei aveti la dispozitie doua accesorii care pot face ca tratamentul sa fie mai eficient. Puteti folosi atat masca, cat si piesa pentru nas, pentru a directiona vaporii de aerosoli catre sinusurile inflamate. De asemenea, puteti folosi in rezervorul nebulizatorului un dispenser special creat pentru astfel de afectiuni. Acesta este proiectat pentru a face vaporii de aerosoli de dimensiuni mai mari, astfel incat sa nu patrunda pana in plamani, ci sa ajunga la sinusuri si in caile respiratorii superioare.

What's your reaction?
Il ador
0%
Interesant
0%
Asa, si-asa
0%
Nu suna bine
0%
Il urasc
0%
Nu-mi place
0%
About The Author
admin

Leave a Response