PRODUCATORI
Now Reading
DeVilbiss, specialisti in tratarea cailor respiratorii
0

DeVilbiss, specialisti in tratarea cailor respiratorii

by adminiulie 17, 2015

DeVilbiss

DeVilbiss este unul dintre liderii mondiali in domeniul echipamentelor medicale destinate cailor respiratorii. Specialistii care lucreaza in cadrul acestei companii realizeaza dispozitive cu design adecvat vremurilor, cu tehnologie de ultima ora in concordanta cu nevoile pacientilor suferinzi. Portofoliul de produse cuprinde produse recomandate in terapia somnului, in tratarea bolilor cailor respiratorii, accesorii, dispozitive necesare pentru administrarea oxigenului si echipamente destinate spitalelor.

Majoritatea produselor sunt fabricate in Statele Unite ale Americii si sunt distribuite in mai mult de 100 de tari din intreaga lume. Printre acestea se numara Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, România, Australia, China și Taiwan.

Cel care a fondat afacerea a fost medicul Allan DeVilbiss, care la inceputul anilor 1880, a inventat primul atomizor. De-a lungul timpului a incercat sa-si imbunatateasca inventia, transformandu-i designul, dar si tehnologia pe care o folosea, in scopul de a ajuta pacientii sa respire mai liber.

De-a lungul timpului, compania a trecut ptin diverse forme administrative fiind cumparata sau incorporata in cadrul altor firme din industria de profil. In 2015, ea a fost achizitionata de Drive Medical. In timp, cele doua companii se vor integra, pana atunci insa noua entitate se va numi Drive DeVilbiss HealthCare Inc.

DeVilbiss_Logo_Color-mic

What's your reaction?
Il ador
0%
Interesant
0%
Asa, si-asa
0%
Nu suna bine
0%
Il urasc
0%
Nu-mi place
0%
About The Author
admin

Leave a Response