APARATE DE AEROSOLI
Now Reading
InnoSpire Go, nebulizator cu mesh de la Philips Respironics
0

InnoSpire Go, nebulizator cu mesh de la Philips Respironics

by adminfebruarie 1, 2017

Mai mult timp pentru viataInnoSpire Go

Oamenilor le place faptul ca apar solutii noi si mai avansate pentru tratarea afectiunilor respiratorii deoarece le ofera modalitati mai rapide de tratament si mai mult timp pentru a se bucura de o viata sanatoasa.

Producatorii de la Philips Respironics continua sa ne surprinda placut cu noi tehologii in domeniul aparatelor de aerosoli si ne prezinta noul aparat de aerosoli cu tehnologie mesh InnoSpire Go.

Imaginati-va pentru o clipa ca puteti reduce durata tratamentului si imaginati-va acea bucurie enorma atunci cand descoperiti ca acest lucru chiar este posibil. Mic, portabil, usor de folosit si silentios InnoSpire Go a fost creat special pentru a reduce durata terapiei si a va oferi mai mult timp pentru dumneavoastra.

InnoSpire GoAcumulatorul reincarcabil este conceput sa asigure pana la 30 de tratamente la fiecare incarcare. Astfel, viata lunga a aparatului va va ajuta sa ingnorati gandurile sacaitoare, cum ar fi preocuparea gasirii unei prize, atunci cand sunteti afara, oferindu-va libertatea de a va bucura de viata fara alte griji.

Folosind o tehnologie testata clinic, si anume tehnologia mesh, aparatul InnoSpire Go, nebulizeaza eficient toate medicamentele prescrise pentru afectiunile respiratorii si se livreaza cu un incarcator, o masca pediatrica si una pentru adulti si este impachetat intr-o husa de transport.

Prezentarea aparatului: 

Cum se foloseste:

 

 

What's your reaction?
Il ador
0%
Interesant
0%
Asa, si-asa
0%
Nu suna bine
0%
Il urasc
0%
Nu-mi place
0%
About The Author
admin

Leave a Response