PRODUCATORI
Now Reading
Invacare, 130 de ani de istorie
0

Invacare, 130 de ani de istorie

by adminiulie 20, 2015

Istoria Invacare incepe in 1885 cand Worthington Company a scos pe piata niste masinarii destinate deplasarii persoanelor cu dizabilitati. De atunci, compania a crescut si s-a dezvoltat tot timpul. Totusi, Invacare asa cum este ea astazi a fost fondata la inceputul anilor 1970. In acea perioada Tehnicare, o companie din Cleveland a fost achizitionata de Johnson & Johnson. Dupa aceea s-au gandit sa vanda divizia care produce scaune cu rotile, cunoscuta ca Invacare. A.Malachi Mixon III a adunat in jurul lui un grup de investitori care au cumparat aceasta parte a companiei si asa au continuat istoria brandului.

Acum, compania are sediul central  in Elyria, Ohio, este lider mondial in productia si distributia produselor medicale și de îngrijire pe termen lung, iar produsele sale se vand in peste 80 de tari din intreaga lume.Invacare

In ultimii 40 de ani Invacare a revolutionat industria scaunelor si paturilor destinate persoanelor cu dizabilitati, concepand dispozitive din ce in ce mai performate care le fac acestora viata mult mai usoara.

De asemenea, au mers mai departe si au realizat si altfel de dispozitive, astfel ca au acum 30 de fabrici si 5000 de asociati cu care lucreaza.

 

What's your reaction?
Il ador
0%
Interesant
0%
Asa, si-asa
0%
Nu suna bine
0%
Il urasc
0%
Nu-mi place
0%
About The Author
admin

Leave a Response