PRODUCATORI
Now Reading
Little Doctor, 30 de ani de profesionalism
0

Little Doctor, 30 de ani de profesionalism

by adminaugust 16, 2016

Little Doctor

Little Doctor este un producator de dispozitive medicale, prezent pe piata inca din 1986. Societatea a fost fondata in Republica Singapore, astazi fiind un centru de afaceri recunoscut la nivel mondial.Little Doctor

Toate produsele Little Doctor respecta normele ISO 13585:2013 Standard de calitate pentru produsele medicale, care sustine reducerea riscurilor neasteptate pentru companii care construiesc, produc sau folosesc produse si servici medicale, in timpul fabricatiei, dar si mai tarziu dupa aceea.

Specialistii de la Little Doctor au hotarat sa testeze produsele si in Germania in vederea obtinerii certificarii TUV, pentru a oferi o siguranta in plus clientilor sai. De asemeneam, detin certificarea CE, care atesta faptul ca respecta toate regulamentele in vigoare cu privire la siguranta, design, calitate si mediu impuse de Uniunea Europeana.

Produsele companiei, detinate atat pentru uz casnic, cat si pentru institutii medicale, sunt din ce in ce mai diverse si in pas cu descoperirile tehnologice ale vremurilor.

Astazi, compania ofera o gama larga de produse medicale sub DOCTOR MICA de brand în Europa de Est, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Belarus, Uzbekistan și alte țări din CSI.

What's your reaction?
Il ador
0%
Interesant
0%
Asa, si-asa
0%
Nu suna bine
0%
Il urasc
0%
Nu-mi place
0%
About The Author
admin

Leave a Response