STIRI
Now Reading
Nebulizatorul, pe lista pregatirilor de toamna
0

Nebulizatorul, pe lista pregatirilor de toamna

by adminseptembrie 2, 2016

Mai e o saptamana pana cand copiii se vor intoarce pe scaunele lor de la gradinita sau scoala.

Pentru parinti incepe febra cumparaturilor, pentru ca la 14 septembrie totul sa fie pregatit pentru noul an scolar. Pe langa ghiozdan, rechizite, manuale, haine trebuie sa ne gandim si la faptul ca toamna aduce cu ea si ea raceli si alte probleme ale cailor respiratorii.  De fapt, acestea sunt cele mai frecvente afectiuni cu care se confrunta cei mici cand ajung in colectivitate. Este inevitabil, indiferent de cat de mult le intarim sistemul imunitar. De aceea, este indicat sa trecem pe lista de cumparaturi un dispozitiv medical care ne va face viata mult mai usoara: aparatul de aerosoli. Ofertele de pe piata sunt extrem de generoase atat in ceea ce priveste diversitatea, cat si pretul. Puteti alege intre trei tipuri de tehnologii: cu compresor (sau piston), ultrasunete sau mesh (sau sita vibranta). In luarea unei decizii, este bine sa il implicati si pe medicul curant, pentru ca el va sti, cunoscand istoricul copilului, ce tratamente este posibil sa urmeze. Astfel, el va va indica ce parametrii sa urmariti, iar dvs veti alege apoi modelul si marca in functie de preferinte si buget. De exemplu, este bine sa stiti ca substantele uleioase sunt nebulizate doar de aparatul de aerosoli cu compresor. De asemenea, trebuie sa tineti cont de cat de activa este familia dvs. Daca sunteti genul care calatoreste mult, atunci este indicat sa va indreptati atentia catre un aparat de aerosoli portabil.Nebulizatorul

Ce salveaza nebulizatorul?

Tratamentul realizat cu ajutorul aparatului de aerosoli este mult mai eficient si este directionat catre sursa problemei. Copilul nu va mai ingera alte substante, ca in cazul medicamentelor clasice.

Administrarea medicamentelor cu ajutorul aparatului de aerosoli poate vindeca mult mai repede afectiunile, fata de substantele similare ingerate pe cale orala. Uneori, daca nebulizati ser fiziologic de la primele semne de raceala, puteti sa scapati de secretii si implicit de alte medicamente.

Costul medicamentelor este mai mic, privind prin prisma faptului ca de cele mai multe ori vin predozate. Cele clasice, care sunt ambalate in recipiente mari, trebuie aruncate dupa o anumita perioada si veti fi nevoiti sa cumparati altele.

Riscul ca micutii sa nu vrea sa faca tratamentul este destul de mic, mai ales ca exista o multime de aparate de aerosoli pediatrice cu tot felul de forme de animale sau jucarii. Substantele nebulizate nu au gust si nu trebuie inghitite. De asemenea, nu exista riscul sa fie regurgitate.

 

What's your reaction?
Il ador
0%
Interesant
0%
Asa, si-asa
0%
Nu suna bine
0%
Il urasc
0%
Nu-mi place
0%
About The Author
admin

Leave a Response